Ole-Peter Brandal får ny rolle i Intership og AquaShip

Nyheter
0

Den tidligere sjefen blir styremedlem og rådgiver.

64-åringen var toppleder i Intership fra selskapet ble grunnlagt, og har spilt en sentral rolle i sammenslåingen av av AquaShip og Intership til en ledende, global operatør av servicefartøy for akvakultur.

Nå skal han følge selskapet videre som styremedlem og rådgiver. Det skriver Intership i en pressemelding.

Slo seg sammen
I desember 2023 fusjonerte Intership med AquaShip, som da var det eneste selskapet som eide og drev fartøy i alle fire hovedområdene for akvakultur-tjenester. AquaShip og Intership har sammen en flåte på 39 fartøy og nærmere 700 ansatte, som opererer i Chile, Storbritannia, Irland, Canada og Norge.

– Dette har vært en utrolig spennende tid, der to imponerende selskaper har blitt ett verdensledende fellesskap. Jeg kommer fremdeles til å involvere meg aktivt i selskapet og vil bidra til det nye selskapets videre vekst gjennom styrerollen min, samtidig som jeg gradvis vil gå over i en mindre operativ rolle, sier Brandal selv.

Intership eier og opererer brønnbåter for levende fisk, og tilbyr transport av smolt til sortering, behandling og høsting. AquaShip er et serviceselskap med en flåte bestående av brønnbåter for levende fisk, hjelpefartøy, harvesting-fartøy, fôrbåter og servicebåter. Illustrasjonsfoto: Intership

– Har vært helt sentral
Sverre Taknes har vært administrerende direktør i selskapet siden sammenslåingen.

– Det har vært en stor glede å jobbe tett sammen med Ole-Peter, bygge en felles kultur og sette den strategiske kursen fremover. Det er viktig for både meg og selskapene å ha med Ole-Peter videre som styremedlem og rådgiver, sier Taknes.

– Ole-Peter er en unik ressurs i næringen, som har vært helt sentral i å gjøre Intership og AquaShip til det vi er i dag. Vi gleder oss til å det videre partnerskapet, gå løs på neste fase med vekst, og bygge videre på en virkelig differensiert global plattform i en næring som utvikler seg raskt, sier styreleder i de fusjonerte selskapene, AIP-partner Alex Schukin.