Dagfinn Strømme ny daglig Leder i PHARMAQ Fishteq

Nyheter
759

Startet i jobben 1. juni.

Dagfinn Strømme kommer fra stillingen som leder i laboratorieutstyrsselskapet VWR International AB i Stockholm. Han blir nå daglig leder i PHARMAQs satsing på vaksinasjonsmaskiner og tilhørende tjenester. Strømme vil rapportere direkte til Morten Nordstad, president i PHARMAQ.

– Vi er veldig glade for å få Dagfinn med på teamet som leder av PHARMAQs satsing på vaksinasjonsutstyr. Han har med seg verdifull ledererfaring og kommersiell kompetanse fra bransjen, og vil bli et viktig tilskudd til ledergruppen i PHARMAQ. Dette styrker vår målsetning å være en komplett leverandør til den globale akvakulturnæringen, sier Morten Nordstad.

Dagfinn Strømme har lang erfaring fra leder- og salgsstillinger innen materiell til laboratorie- og bioteknologivirksomhet. Han har jobbet for store selskaper som VWR International, QIAGEN, og Nordiag. Strømme har en Bachelor i Immunologi og mikrobiologi fra Universitetet i Strathclyde og Høgskolen i Sør-Trøndelag.

– Jeg gleder meg til å arbeide opp mot aquakulturnæringen nå, etter noen tiår med leveranser på laboratoriesiden til bransjen. PHARMAQ er et virkelig spennende selskap, og jeg håper å kunne bidra positivt til videre vekst for selskapet gjennom strategisk satsning på vaksinasjonstjenester og automasjon, sier Strømme.

– Vi ønsker Dagfinn velkommen til PHARMAQ og ser fram til at PHARMAQ Fishteq skal levere nye, innovative tjenester til våre kunder under Dagfinns ledelse, sier Nordstad.