Christian Olav Balsnes blir ny finansdirektør i MMC First Process

Nyheter
506

Balsnes kommer fra stillingen som CFO/Partner i Converto, og er utdannet ved California State University, East Bay.

– Med solid erfaring fra bank og finans, samt god analytisk kompetanse er dette rett mann på rett plass, sier konsernsjef Petter Leon Fauske i en pressemelding.

– Etter syv fine år i Converto – et kompetent og fremoverlent selskap, går min ferd nå videre til MMC First Process – som jeg vurderer til å være et særdeles spennende selskap i en attraktiv næring, sier Christian Olav Balsnes.

– Det er med stor ydmykhet for hva selskapet har fått til jeg trer inn i CFO-rollen og gleder meg til å kunne bidra sammen med en kompetent ledergruppe for å utvikle selskapet videre, legger han til.

Etter flere år med vekst og positiv utvikling står MMC First Process klar til å utvikle seg videre. Spissing av roller har derfor blitt gjennomført på flere områder i organisasjonen gjennom høsten 2020. I den anledning valgte dagens CFO, Håvard Remøy, å ta ansvar for gjennomføring av alle prosjekter i MMC First Process og går nå over i en rendyrket COO rolle.

Ålesundselskapet MMC First Process tilbyr komplette systemløsninger for håndtering, prosessering og kjøling av fisk på land, hav og innen akvakultur – over hele verden.