Broodstock Capital styrker investeringsteamet: – Et erfarent sjømathode

Nyheter
572

Sjømatinvestor Broodstock Capital styrker investeringsteamet med den erfarne investeringsrådgiveren og porteføljeforvalteren Pål Kristian Moe.

– Vi har kapital tilgjengelig for å både investere i nye virksomheter og styrke våre eksisterende porteføljeselskaper. Pål Kristian er et erfarent sjømathode som vil være en viktig ressurs i dette arbeidet, sier Jan Erik Løvik, managing partner i Broodstock Capital i en pressemeldingen.

Pål Kristian Moe går inn som partner i Broodstock Capital. Han kommer fra stilling som partner i Trondheim-selskapet Impello Management, som leverer rådgivningstjenester innen oppkjøp, fusjoner og strategi. Her har han blant annet bistått det Broodstock Capital-eide havhelseselskapet Åkerblå med investeringene i MarinHelse og FoMAS Fiskehelse og Miljø. Moe bistod også Åkerblå som rådgiver da Broodstock Capital gikk inn på eiersiden av selskapet i 2019.

Moe er utdannet fiskerikandidat fra Universitetet i Tromsø og har lederutdanning fra INSEAD. Moe har mer enn 25 års erfaring som rådgiver innen finans, strategi, oppkjøp og salg/børsnotering. I tillegg til Impello Management, har han jobbet i investerings- og rådgivningsselskaper som Investinor, Staur Holding, First Securities og Danske Securities, blant annet på vegne av en rekke oppdragsgivere innen akvakultur og fiskeri. Moe har også industriell erfaring og bred styreerfaring fra flere virksomheter i sjømatsektoren.

Broodstock Capital er en rendyrket sjømatinvestor. Selskapet fokuserer utelukkende på investeringer i små- og mellomstore virksomheter innen sjømatnæringen generelt og i leverandørindustrien spesifikt.

Broodstock Capital er i dag inne på eiersiden av leverandørselskapene MPI, Billund Aquaculture, Maritech Systems, NP Innovation, Åkerblå og Therma Industri.