Boston-messen kansellert etter virus-frykt

Nyheter
1020

Korona-viruset stopper stor årlig fiskemesse.

Seafood Expo North America, eller bare Boston-messen som den er mest kjent som i det norske sjømatmiljøet, skulle gå av stabelen 15.-17. mars. Ifølge arrangøren Diversified Communications er messen utsatt grunnet spredningen av Korona-viruset.

«Mange ukers overvåking av utviklingen i situasjonen rundt COVID-19 og evaluering av hele spekteret av tilbakemeldinger vi fikk blant hundrevis av samtaler og e-poster, har vi bestemt at den 40. utgaven av Seafood Expo North America/Seafood Processing North America ikke vil finne sted som planlagt i mars og blir utsatt mens vi ser på andre alternativer.»

“Denne avgjørelsen har vært vanskelig på grunn av den store viktigheten av dette arrangementet for industrien. Vi hørte fra dere som var bekymret for helse-, sikkerhets- og reisebegrensninger, og gitt den korte tiden før den planlagte hendelsesdatoen, og kommende logistikk, har vi bestemt at utsettelse på dette tidspunktet er uunngåelig,» skriver Diversified.

Arrangørene sier at de vil levere et arrangement i Nord-Amerika senere på året.

“Detaljer om når og hvor vil bli kommunisert direkte med våre kunder i løpet av neste måned. Avhengig av dato og stedstilgjengelighet, kan arrangementet se litt annerledes ut for 2020, men vil fortsette å gi mulighetene til å koble leverandører og kjøpere i bransjen ”.