Blir første nye ansatte på fem år: – Passet perfekt

Nyheter
0

Solveig Mortensen (27) er Nofirs ferskeste tilskudd – og den første nyansatte i Norge siden 2018.

Selskapet forklarer det med bakgrunn i sterk vekst, og rekordhøy aktivitet.

– Med to uker igjen av dette kvartalet så kan vi allerede konkludere med at det har vært det mest aktive i vår historie, sier daglig leder i Nofir, Øistein Aleksandersen, i en pressemelding.

Selskapet fra Bodø har de siste årene satt stadig nye rekorder i arbeidet med gjenvinning av fiskeri- og oppdrettsredskap. Nå skal de få ekstra hender på dekk – og det for første gang siden 2018.

Solveig Mortensen, også fra Bodø, kommer inn i stillingen som «libero» i Nofir, hvor hun skal bistå med alt fra markedsføringsarbeid til å løse logistikkutfordringer og nye innsamlings- og gjenvinningsmuligheter.

Aleksandersen forklarer at selskapet har jobbet med et bredt spekter av utfordringer de siste årene, og at de derfor var på utkikk etter noen som kunne bekle flere roller samtidig.

– Det passet meg helt perfekt. Jeg har fulgt med på Nofir lenge, og kjenner godt til dem etter å ha jobbet på Salmon Center i Bodø over tid, sier Mortensen, som har en universitetsgrad i havbruk og ledelse.

Hun er ikke nervøs for å bryte ansettelsestørken til selskapet, og tror inneværende år kan bli et svært spennende et.

– Det er utrolig mye spennende som skjer på bærekraftsfeltet innen fiskeri og oppdrett om dagen, og aktivitetsnivået i Nofir er høyt. Som det nok er mange andre steder i næringene, så er det ikke mangel på ting å gjøre.