Biomega bytter toppsjef igjen

Nyheter
744

Stig Victor Petersen blir ny administrerende direktør i Biomega fra 1. oktober, mens Sten Estrup tar over styrelederrollen i selskapet.

Stig Victor Petersen. FOTO: Biomega

Det opplyser Biomega i en pressemelding.

Selskapet har fabrikk på Skaganeset på Sotra, og lager proteiner og olje fra hode,rygg og innmat fra laks.

Stig Victor Petersen slutter seg til Biomega etter mer enn et tiår hos spesialfôrselskapet Hamlet Protein, hvor han var konserndirektør for drift.

– Det er en stor ære og virkelig glede å bli med i Biomega-teamet når selskapet akselererer reisen til neste nivå. Med teamets sterke kunnskap og engasjement for å gjøre en positiv innvirkning på verden, er jeg trygg på at vi har det rette grunnlaget for fremtidig vekst, sier Petersen i pressemeldingen.

Sten Estrup. FOTO: Biomega

Sten Estrup har vært administrerende direktør i Biomega siden oktober i fjor. Han tok over som styreleder i selskapet 1. august i år. Estrup vil også fortsette som rådgiver hos det amerikanske private equity-fondet AMERRA Capital, som kjøpte opp Biomega i 2017

– Biomega ekspanderer utenfor Norge og vi tror at Stig bringer den rette kombinasjonen av ledelse, relevante ferdigheter og utmerket erfaring for å utføre vår nåværende vekststrategi, sier Estrup.

Finansdirektør Thomas Samdal vil være midlertid administrerende direktør til Petersen er på plass i oktober.