Baader kjøper aksjemajoriteten i Skaginn 3X

Nyheter
810

Den tyske produsenten av slakteriutstyr overtar islandsk konkurrent.

– Vi er glade for å kunngjøre dette samarbeidet og ser frem til å tilby kundene våre et enda bredere utvalg av overlegne løsninger over hele prosesslinjen, sier Petra Baader, styreleder Baader, i en pressemelding.

– Kombinasjonen av den mangeårige Baader ingeniørpraksis og våre dype røtter og kompetanse innen islandsk fiskeri, vil øke vår felles utvikling og innovasjon, sier Ingólfur Árnason, eier og administrerende direktør i Skaginn 3X.

Árnason vil fortsette å fungere som administrerende direktør i Skaginn 3X støttet av hans nåværende ledergruppe.

Etter sluttføring av transaksjonen vil et felles salgsselskap koordinere globale salgsaktiviteter med eksisterende Baader-infrastruktur, og integrere Skaginn 3X sin salgsstyrke. Inntil integrasjonen er fullført, vil kontakter og ansvar innen salg og distribusjon forbli uendret.

Islandske Skaginn 3X prosesseringssystemer for den globale næringsmiddelindustrien. Selskapet tilbyr en rekke patenterte kjøle- og fryseløsninger, samt matforedlingsutstyr designet for å maksimere produktkvaliteten, øke utbyttet, gjennomstrømningen og den totale driftseffektiviteten.