Aquaservice ansetter ny produksjonssjef

Nyheter
0

Aage Falch Gundersen er ansatt som produksjonssjef i Aquaservice.

Falch Gundersen vil ha overordnet ansvar for all produksjon og produksjonsplanlegging hos Aquaservice i Straumgjerde i Sykkylven kommune. Han har bakgrunn fra produksjon og logistikk og kommer nå fra stilling som Supply Chain Manager hos Myklebust Verft. Tidligere har han jobbet som Manufacturing Manager hos Kongsberg Maritime og som Production Leader – Machining hos Rolls-Royce Marine.

Falch Gundersen har fagbrev som maskinarbeider og bachelorgrad fra Teknisk Fagskole.

Han vil ha ansvar for å skape effektiv og fleksibel produksjon hos Aquaservice. Han vil også ha ansvar for å videreutvikle systemer for HMS, ISO-sertifisering, kvalitetssystem, lager-/ produksjonssystem, produktivitet og produksjonsutstyr. Og ikke minst for å motivere og engasjere medarbeidere i produksjonen. Aage Falch Gundersen vil også ha tett kontakt med samarbeidspartnere og leverandører.

– Det er med stor glede vi kan fortelle at Aage nå er blitt en del av gjengen her på Straumgjerde. Han er en fin fyr som vil gli rett inn her hos oss, og han har en erfaring og energi som vil være viktig for oss i spennende tider fremover, sier daglig leder Asgeir Skogstad.

– Jeg ser fram til å jobbe i den spennende bedriften Aquaservice, med en trivelig, energisk og kunnskapsrik gjeng og gode produkter. Håper at med mine erfaringer og kunnskap, skal kunne være med å bidra for enda større vekst i bedriften i årene framover, uttaler Aage Falch Gundersen.

Aquaservice er spesialist innen vannbehandling og leverer løsninger for rensing, flytting kjøling, varming samt annen behandling av vann. Produkter og tjenester levert inkluderer AquaFilter, AquaTrans, UV-produkter, rørentrepriser, vannbehandlingsanlegg/UV-station, energianlegg, produkter til RAS-anlegg.

Selskapet, som har 30 ansatte, ble stiftet av Magnar Støylen i 1985. Etter at selskapet hadde vært en del av OCEA, Steinsvik og så ScaleAQ i en årrekke, ble det i 2021 kjøpt ut av ansatte.