AquaGen styrker ledelsen

Nyheter
0

Har ansatt ny direktør for leveringssikkerhet.

Kristin Meyer startet i ny stilling hos AquaGen i oktober, som direktør for leveringssikkerhet, skriver selskapet i en melding på sin nettside.

Med det styrker avlsselskapet ledergruppen med kompetanse innen foryningsledelse.

Meyer er utdannet innen næringsmiddelteknologi ved Høyskolen i Sør-Trøndelag, og innen forsyningsledelse (Supply Chain Management) ved BI og Cranfield University. 45-åringen har omfattende erfaring fra salgs- og operasjonsplanlegging i næringsmiddelproduksjon.

Hun har de siste 20 årene jobbet hos Tine, senest som avdelingsleder med ansvar for forsyning og bruk av all melk i Norge.

«Hun har hatt flere lederstillinger innen sitt fagfelt og hennes lange erfaring med forsyningsledelse, forretningsstøtte, effektivisering og prognosearbeid vil bli meget nyttig for AquaGen. Meyers solide erfaringer vil bidra til profesjonalisering av selskapets forsyningsplanlegging og leveringssikkerhet» står det videre.

– At vi kan levere det vi skal når vi skal, er et løfte vi har overfor våre kunder, sier administrerende direktør i AquaGen, Knut Røflo.

Med ansettelsen av Meyer utvider de ledelsen med spesialkompetanse innen forsyningsledelse, er de godt rigget for en mer helhetlig tilnærming til planleggingsarbeidet rundt behov og forsyning av produkter, mener han.

AquaGen er et forskningsorientert avlsselskap som utvikler, fremstiller og leverer genetisk startmateriale og befruktet rogn til akvakulturnæringen globalt.