Aqua Circle skifter navn til Aquality

Nyheter
1629

På grunn av konflikt med et tidligere registrert varemerke har Aqua Circle skiftet navn til Aquality.

– Vi prøvde å finne på nytt navn selv, men fant ut at vi trengte profesjonell hjelp og gav oppdraget til Pica Point Studio. Pica Point har hjulpet oss med hjemmesider, profilering og markredsmateriell tidligere og setter også opp ny profil for oss denne gang, skriver daglig leder Tor Espen H. Skoglund i Aquality i en pressemelding.

– Vi er meget fornøyd med det nye navnet, som er sammensatt av ordene Aqua og Quality. Vi føler dette representerer oss godt, siden vårt fokus er å levere produkter som er med på å bedre kvaliteten på fiskevelferden.

Skretting-veteran Erlend Jostein Wåtevik er valgt som ny styreleder under ekstraordinær generalforsamling 18. november i år.

– Erlend trenger ingen videre presentasjon for dere som jobber i bransjen. For dere andre kan vi si at han har lang erfaring innen rensefisk, samt utvikling og produksjon av fôr. Han jobber i dag som konsulent for oppdrettsnæringen gjennom sitt eget selskap EWA Consulting. Vi er veldig glad for å ha Erlend med på laget og ser fram til et godt samarbeid i tiden fremover, fortsetter Skoglund.