Andreassen om storbrannen i Hvide Sande: – Hjerteskjærende

Nyheter
0

Gründeren kommenterer brannen ett døgn etter den ble slukket.

Toppledelsen og den tallrike kommunikasjonsavdelingen i Atlantic Sapphire har ikke vært spesielt meddelsomme etter storbrannen i selskapets pilotanlegg i Danmark natt til torsdag.

Den Miami-baserte gründer og toppsjef Johan E. Andreassen gir natt til fredag, norsk tid, uttrykk for sine refleksjoner gjennom sin favorittkanal Twitter:

– Hjerteskjærende å se at et tiår med game-changing innovasjon er borte, skriver Andreassen, som er lettet over å se at det ikke var personskader under brannen.

En rekke analytikere har spekulert i om selskapet nå velger å ikke gjenoppbygge det brannskadde anlegget i Hvide Sande, og heller bruker forsikringsoppgjøret på å finansiere neste byggetrinn i USA.

Les også: En fjerdedel av børsverdien i Atlantic Sapphire revet bort etter storbrann

I sin tweet gir Andreassen næring til denne spekulasjonen:

– Vi er stolte av å se arven fra alt det harde arbeidet i Danmark i USA, hvor resten av Atlantic Sapphire er fokusert på en ting: EXECUTION!

Anlegget i badebyen Hvide Sande, den gang kalt Langsand Laks, var det første gründerduoen Johan E. Andreassen og Bjørn-Vegard Løvik, gjennom deres felleseide investeringsselskap Alsco, kjøpte da de valgte å gå inn i landbasert lakseoppdrett etter salget av aksjene i oppdrettselskapet Villa Organic.

Nå står det bare en branntomt fylt opp med kokt laks igjen der.

Skjermdump Ringkøbing Skjern Dagbladet.