Andreas Mikalsen går fra Mowi til Aquabyte

Nyheter
0

Andreas Mikalsen er ansatt som ny Director of Customer Success and Professional Services hos Aquabyte – og har nylig tiltrådt stillingen.

Mikalsen kommer fra Mowi der han blant annet var Managing Director Mowi Global RMT Supply Chain & Trading. Han har også vært styremedlem i Norges Sjømatråd i over fire år.

– Andreas tilfører oss ytterligere tyngde og domenekunnskap, og blir sentral for våre vekstambisjoner de neste årene, sier kommersiell direktør Anders Fossøy i Aquabyte i en melding.

– Mikalsen skal ta tak i Aquabyte sin helhetlige kundereise og videreutvikle våre to spisskompetanse-miljøer. Han har erfaring som både leder, rådgiver og styremedlem og har en Master of Science i Business Administration CEMS MIM med fokus på internasjonal forretningsstrategi fra Norges Handelshøyskole.

– For meg handler dette om å utvikle grensesnittet mellom menneske, fisk, teknologi og bærekraft. Slik jeg ser det har datadrevet beslutningsstøtte et stort potensial i hele verdikjeden fra hav til bord, sier Mikalsen.

Aquabyte har utviklet en alt-i-ett-plattform, og har løst global distribusjon med en avansert selvbetjeningsmodell. Plattformen leverer fiskeoppdrettere helt kritiske tjenester, og utgjør skjæringspunktet mellom datavisualisering, maskinlæring og fiskebiologi. Ambisjonen er å bidra til bedre fiskevelferd slik at oppdretterne kan produserer sunn fisk raskere, til lavere kostnad og enda mer bærekraftig.