AkvaFresh med nyansettelse

Nyheter
1349

Helene Moe er ansatt som salgs- og utviklingssjef i AkvaFresh.

Selskapet, som leverer anlegg for membranfiltrering av sjøvann og ferskvann, forbederer seg nå på vekst.

-Vi forventer en økning i alt fra markedsaktiviteter, leveranser og service, og ser en stor vekst foran oss i tiden som kommer, derfor har vi hentet Helene Moe, forklarer daglig leder i AkvaFresh Anders Vinje i en pressemelding.

Moe er ansatt som salgs- og utviklingssjef. Hun har bakgrunn som prosjektleder i SINTEF Fiskeri og havbruk og leder av faggruppen for produktutvikling, før hun ble med i oppstartsfirmaet Morefish. Moe er sivilingeniør i Teknisk design.

– AkvaFresh leverer riktig vann til riktig tid og sted. De har gode etablerte løsninger, samtidig som de er bevisste på å stadig forbedre seg for å ligge i forkant og jobber med nyutvikling. Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidsoppgavene, sier Moe.

– Vi er klare for å levere solide løsninger til markedet, samtidig som vi skal utvikle flere totalkonsepter bransjen ikke har sett ennå. Å styrke laget med Helene nå er riktig og viktig. Akvafresh trenger høy kompetanse og stor bredde i fagfeltene, og Helene passer oss veldig godt i denne fasen. Det blir et komplett og supert team å lede fremover, avslutter Anders Vinje.