– Vi øker fokuset slik at vi kan bli bedre på det med lus

Nyheter
1365

Styreleder i Erko Seafood, Endre Haugland, sier de ønsker å bli flinkere på å løse utfordringer knyttet til lus.

– Resultatet er på det jevne. Vi har hatt litt utfordringer med lus, og resultatet kunne vært bedre. Men det har blitt gjort en god jobb ute på sjøen siste året. Vi øker fokuset slik at vi kan bli bedre på det med lus, sier Haugland til iLaks.

 Han sier videre at prisene er hovedårsaken til det resultatet ble som det ble i fjor.

– Produksjonen har gått bedre og prisene har vært fantastiske for fjoråret.

Det er en solid opptur sammenliknet med resultatfallet i 2015.

2017 er også så langt oppløftende.

– Det ser bra ut. Biologien er ganske ok, det ser greit ut, sier Haugland.

 

Erko Seafood er et familieeid selskap som ble stiftet i 2005 av Familien Haugland fra Austevoll.

Erko Seafood har hovedkontor i Bergen men produksjonen foregår i Jondal, Sveio, Øygarden, Masfjorden, Solund og Hyllestad kommuner.