Helgen 12.-14. september kommer gjester fra 13 forskjellige nasjoner på fest i Måløy for å feire sammen med 20-åringen.
– Vi er enormt stolt over det vi har fått til sammen med våre leverandører og kunder og synes det er all grunn til å feire det vi har oppnådd. Samtidig benytter vi jubileet til å ta folk hjem på fest hos oss slik at de kan møte de som de til daglig ser på video, snakker med i telefonen eller møter over e-post. Vi ønsker rett og slett å vise frem våre ansatte, Måløy-samfunnet og røttene våre, sier administrerende direktør Sverre Søraa.
Coast Seafood, som teller 32 ansatte, fordelt på kontor i Måløy, USA og Australia, er svært opptatt av å være en aktiv samfunnsbygger og attraktiv kompetansearbeidsplass i Måløy.
Ville bli i Måløy
De bestemte tidlig at avstander til sine markeder, flyplasser og storbyer ikke skulle få bli en utfordring.
– I Coast har vi investert mye for å være ledene i utviklingen av informasjonsteknologi og systemer. Vi skal være kjent for å ikke gi oss, for å stå på for kundene våre og for at fisken skal komme frem i førsteklasses tilstand. Når vi lover kundene at de kan vente førsteklasses service skal de også oppleve det i praksis, understreker Søraa og viser til kundeløftet «expect excellent service».
Forteller historien og ser fremover
I tillegg til festmiddag med underholdning og bugnende sjømatbord skal Coast også presentere lokalmiljø og selskapet nærmere for gjestene som kommer fra hele verden.
– Vi er opptatt av å fortelle historien om hvor sjømaten kommer fra, men også hvor vi som selskap kommer fra. Målet er at våre partnere og kunder vil være med oss på reisen videre. Vi ser rivende utvikling for ferdigprodukter og stor interesse for å ville jobbe med oss. Helga i Måløy skal gi oss fornyet energi og legge grunnlaget for nye år med vekst, avslutter Søraa.
Coast Seafood ble etablert i 1994 og er den største uavhengige trader av laks og ørret i verden. Selskapet eksporterer sjømat til mer enn 40 land med hovedvekt på Europa, USA og Asia. I 2013 omsatte selskapet for tre milliarder kroner noe som utgjorde om lag åtte prosent av den totale norske eksporten fra havbruksnæringen. Selskapet eier og driver to bearbeidingsanlegg med ett slakteri og røykeri for laks og ørret og ett for pelagisk fisk.