PwC-konsulent fra Måløy blir ny leder av YoungFish 

Nyheter
0

Mads Aarvik trer inn som ny leder for nettverksorganisasjonen. Med solid erfaring fra både nasjonale og internasjonale aktører i sjømatnæringen, bringer Aarvik en sterk faglig bakgrunn og ledelseserfaring til YoungFish. 

Aarvik er oppvokst «på kaikanten» i et fiskebåtrederi i Måløy, noe som har gitt ham en dyp interesse for fiskeri og maritim næring fra ung alder. Han jobber i dag som konsulent innen strategi og bærekraft i PwC sitt sjømatteam i Bergen, en rolle han har hatt i over tre år. Under masteren i København grunnla og ledet Aarvik CBS Seafood, en studentorganisasjon med fokus på sjømatindustrien.  

Mads Aarvik ble enstemmig valgt inn som leder under YoungFish sin generalforsamling 14. oktober. Hans valg ved akklamasjon reflekterer den brede støtten og tilliten han har blant medlemmene, skriver YoungFish i en pressemelding.

– Jeg søkte ledervervet fordi jeg ønsker å støtte lokallagene og legge til rette for at de lykkes i å skape gode møtearenaer for unge i sjømatnæringen. Jeg tror jeg kan bidra til at YoungFish blir et mer velsmurt maskineri og ønsker å skape et godt fundament for videre vekst i årene som kommer, sier Aarvik. 

Aarvik har en ambisiøs visjon for YoungFish, der organisasjonen skal vokse og styrke sin  tilstedeværelse langs hele den norske kysten. 

– Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med ledelsen i de ulike lokallagene, samt å ta fatt på nye og spennende oppgaver sammen med resten av sentralstyret. Jeg håper også muligheten byr seg til å  delta på arrangementer og møte medlemmene våre i både Nord, Midt og Øst, sier han. 

Aarvik har også bred praktisk erfaring fra sjømatnæringen, med tidligere roller hos Domstein, New England Seafood, Arctic Linefish og Deutsche See. Denne erfaringen gir ham et unikt innblikk i både norsk og internasjonal sjømatindustri. På fritiden er Aarvik en stor tilhenger av sjømat, og hans favoritter inkluderer sjøkreps, kamskjell, persetorsk, breiflabb og piggvar.