Han skal lede Smir Group sine service- og ettermarkedstjenester

Nyheter
0

Mats Erik Haugan er ansatt som daglig leder i Smir SET.

Styret i Smir Group vedtok i juni å opprette serviceselskapet Smir SET med hensikt om å samle selskapets service- og ettermarkedstjenester. Nå har de fått på plass en daglig leder som skal bygge opp å lede det nye selskapet.

– Vi har opplevd stor interesse og pågang rundt denne stillingen, og vi har hatt en grundig rekrutteringsprosess. Valget falt til slutt på Mats Erik Haugan, som vi henter fra egne rekker. Med Mats Erik får vi en ung og fremadstormende leder, som er teknisk faglig dyktig, noe som er viktig i en slik rolle. I tillegg til å ha relevant erfaring fra tidligere, har han også i løpet av sin tid i Smir vist at han har de nøkkelferdighetene som skal til for å utvikle og lede morgendagens kundeservice i Smir Group. Vi ser frem til å jobbe med Mats Erik som leder for våre service og ettermarkedstjenester, sier konsernleder i Smir Group, sier Frank Øren, i en pressemelding.

Haugan er fra Brekstad i Ørland kommune, og er utdannet industrimekaniker og ingeniør. Han kommer fra stillingen som serviceingeniør i Smir, og har tidligere erfaring fra NOV som hydraulikk ingeniør og Freyr som OEE ingeniør.

– Jeg ser fram til å ta fatt på oppgavene som venter. Vi merker stor etterspørsel etter våre produkter og tjenester, hvor vi i tiden framover vil ha fokus på å få inn flere ressurser i Smir SET, slik at vi er rigget for videre vekst. Målet er at vi skal skape enda flere arbeidsplasser og gode ambassadører ute i felt som skal sørge for god og stabil drift av Smir sine systemleveranser, sier Haugan.

Smir SET skal fokusere på montering, service og ettermarked av Smir sine systemer, i tillegg til service opp mot fartøy og maskineri i Smir Group sitt dykker- og serviceselskap kb. Selskapet vil også ta serviceoppdrag for eksterne selskap.

Smir SET vil ha sin hovedbase i Bjugn, Trøndelag, og vil være operativt fra oktober.