Fra Senja-ordfører til daglig leder i Finnsnes Dykk & Anleggservice

Nyheter
0

Den tidligere ordføreren i Senja, Tom-Rune Eliseussen, tiltrer stillingen den 1. januar 2024.

Eliseussen var en markant ordfører med et sterkt fokus på næringsutvikling, skriver Finnsnes Dykk & Anleggservice (FDA) i en pressemelding.

Nyansettelsen var Senterpartiets ordfører i Senja kommune i perioden 2019-2023.

Videre har han ledererfaring fra tidligere yrker, bransjekunnskap, og en rekke styreverv i privat og offentlig sektor bak seg – blant annet i Visit Senja. Han har også utdanning som fiskerikandidat fra Norges fiskerihøgskole.

– Jeg ser fram til å komme i gang med arbeidet med å levere gode maritime tjenester og oppdrag til eksisterende og nye kunder, sammen med alle de dedikerte ansatte i FDA. Dette er et selskap med sterke verdier og resultater, sier den påtroppende daglig lederen.

FDA fikk i høst levert flaggskipet «FDA Mimmi», og markerer seg nå som landets syvende største aktør på feltet, skriver selskapet.

– Oppdragsmengden øker stadig, og som eier har jeg jaktet etter en resultatorientert leder
som kan ta selskapet videre. Eliseussen har markert seg som en ressurssterk leder av næringsutviklinga i regionen, og jeg har stor tro på at han er rett mann på rett sted for å løfte selskapet videre, sier styreleder Keneth Larsen.

Larsen startet selskapet, som nå har rundt 50 ansatte, seks servicefartøy og en dykkerbåt i drift. Tre nye servicefartøy er bestilt, og den første leveres på nyåret.

FDA har seks servicefartøy og en dykkerbåt i drift. Båtene leverer tjenester til havbruksnæringen, entreprenører og offentlige kunder langs hele den Nordnorske kysten, og har også et fartøy i drift på Island. Foto: FDA