Alexander Frøyseth ansatt som ny økonomidirektør hos Steen-Hansen

Nyheter
0

Alexander Frøyseth (39) er fra Bergen og utdannet Siviløkonom med master i økonomi og administrasjon ved Norges Handelshøyskole og University of New South Wales.

Frøyseth har bakgrunn fra shipping, hvor han blandt annet har jobbet som Finance Manager for GC Rieber Shipping ASA. Han har også jobbet med revisjon for konsulentselskapet Deloitte, går det frem av en pressemelding.

Administrerende direktør Ulrik Ulriksen er tilfreds med ansettelsen:

– Vi er svært glade for å få Alexander med i teamet vårt. Hans erfaring fra shipping bringer inn ny og verdifull kompetanse som vil komme til god anvendelse, sier han.

Steen-Hansen har gjennomgått store endringer den senere tiden, med en ny, moderne fabrikk som sto klar i begynnelsen av 2022, nye eiere med Accent Equity som majoritetsaksjonær og en ny portefølje av miljøvennlige produkter. Nylig åpnet selskapet også sin egen produksjonsenhet i Chile.

Selskapet tilbyr tjenester impregnering og coating for havbruk. Selskapet produserer også spesialiserte malingssystemer for industrien, tekstilbeskyttelse, passiv brannbeskyttelse og overflatebehandling.

Steen-Hansen har 30 ansatte, et datterselskap i Chile og produserer om lag 7 millioner liter maling per år.