Trude Jansen Hagland ny direktør hos NCE Seafood Innovation

Nyheter
0

Trude Jansen Hagland tiltrer 1. oktober. 

Jansen Hagland har utdanning innenfor både fiskehelse fra Universitetet i Bergen og Akva- og miljøteknologi fra Høyskolen på Vestlandet, fremkommer det i en pressemelding.

De siste to årene har Hagland jobbet med teknologi, digitalisering og fiskehelse i Aquabyte.

– NCE Seafood Innovation er en nøkkelaktør for å stimulere bærekraft, utvikling og vekst i sjømatnæringen. For meg er dette en veldig spennende mulighet til å bruke min erfaring og kunnskap til å videreutvikle klyngen og næringen innenfor områder som ligger mitt hjerte nært; bærekraft, fiskehelse og velferd, digitalisering og talentutvikling, sier Jansen Hagland.

Jansen Hagland har i tillegg bred erfaring fra sjømatnæringen. Hun har jobbet syv år i Mattilsynet, blant annet som Prosjektleder og Seniorrådgiver for fiskehelse. Etterpå var hun fem år i Cargill der hun hadde ansvar for blant annet produktutvikling.

Styreleder Einar Wathne er glad for at ansettelsen av Hagland:

– Styret i NCE Seafood Innovation er glade for å kunngjøre Trude Jansen Hagland som ny administrerende direktør. Vi er trygge på at hun vil bli en sterk og dyktig leder av klyngen som vil videreføre vårt arbeid med innovasjon og kunnskapsdeling i næringen.