Andreas Nordvik skal løfte markedsføringen til Nofir

Nyheter
0

49 søkere fra 11 land som søkte på jobben som siviløkonomen Andreas Nordvik kapret. 

Nordvik (29) kommer fra en stilling som prosjektleder innen markedsføring og design i bodøbedriften Seria, der han blant annet utviklet nettsider for ulike bedrifter og jobbet med produktmarkedsføring, fremgår det av en pressemelding.

– Jeg har fulgt med på Nofir ganske lenge, må jeg innrømme, og alltid tenkt at det ville være et veldig spennende sted å jobbe. Når muligheten bød seg hoppet jeg på, og følte meg i grunn trygg på at jeg passet beskrivelsen og kunne gi et viktig bidrag til Nofir sin videre vekst. Dette blir som å hoppe på et tog i fart, og jeg ser fram til å komme ordentlig på plass over sommeren, sier Nordvik.

Daglig leder i Nofir Øistein Andersen er svært tilfreds med ansettelsen av Andreas Nordvik:

– Vi har sett viktigheten av å nå ut til næringa, for eksempel knyttet til hva som lar seg gjenvinne, hvilken type materialer vi som gjenvinner ønsker mer av, eller rett og slett for å sette søkelys på det arbeidet som gjøres av mange i fiskeri- og oppdrettsnæringa på bærekraftsfeltet. Det har vært en viktig faktor for at vi nå opplever den veksten vi gjør, begrunner Aleksandersen.

Nordvik tar til i stillingen i august.