2021-messene i Boston og Barcelona legges på is

Nyheter
779

Covid-19 krever nye ofre – også neste år.

Messearrangør Diversified Communications, som står bak Seafood Expo North America/ Seafood Processing North America og Seafood Expo Global/Seafood Processing Global, har bestemt at det fortsatt store omfanget av folkehelse- og sikkerhetsspørsmål forårsaket av Covid-19 krever utsettelse av arrangementene, til senere datoer i 2021.

– Vi har fulgt nøye med på verdens helsesituasjon, myndighetsreguleringer og reisebegrensninger, mens vi nøye har vurdert bekymringene som er blitt adressert til oss av kunder og deltakere, sier Liz Plizga, konserndirektør for Diversified Communication, i en pressemelding.

Boston og Brüssel
Sefood Expo North America/Seafood Processing North America, i bransjen kjent som Boston-messen, jobber med Boston Convention and Exhibition Center for å finne nye datoer i midten av juli 2021. Det er meningen at det utsatte arrangementet skal opprettholde sitt tradisjonelle format med tre dager med en omfattende utstillingshall sammen med et konferanseprogram og spesielle arrangementer. 

Seafood Expo Global/Seafood Processing Global har i en årrekke blitt arrangert i Brüssel. Messen var opprinnelig planlagt i april 2021, men vil bli avholdt 7.-9. september 2021 på Gran Via i Barcelona. Beslutningen om å flytte arrangementet til september 2021 var basert på tilgjengelighet. Fira de Barcelona var i stand til å imøtekomme en global begivenhet med mer enn 29.000 fagpersoner i sjømat. Arrangementet vil inneholde en omfattende utstillingshall med leverandører fra hele verden og introdusere sitt første konferanseprogram i Barcelona.

Pandemien
Etter hvert som planleggingen av 2021-arrangmentene skrider frem, fortsetter Diversified Communications nøye med å følge situasjonen rundt pandemien.

– Som mange arrangører, undersøker vi alltid beredskapsplaner for å gi forretningskontinuitet for sjømatsamfunnet vårt, legger Plizga til. – Vi er forpliktet til å levere personlige arrangementer i 2021 og samarbeider med arenaene og de rette myndighetene for å sikre helsen og sikkerheten til våre kunder, deltakere, leverandører, ansatte og lokalsamfunn.