VOLF dobler omsetningen etter Hofseth-kontrakt

Nyheter
1655

2019 var året leverandørselskapet VOLF, som leverer løsninger for prosessering i næringsmiddelindustrien, fikk vist sin kapasitet etter at slakterifabrikken til Hofseth Aqua stod klar. 

– I år har vi virkelig fått vist hva vi kan få til, og neste år fortsetter arbeidet med å bygge oss opp som merkevare og selskap, sier Per Magne Gjerde, salg- og markedssjef i VOLF.

VOLFs lokaler ligger ved Håhjem Næringspark i Skodje kommune. Nesten ytterst i industriområdet finner du VOLF. Der blir du møtt av stilrene kontorlokaler vegg-i-vegg med de store, lyse og oversiktlige verkstedlokalene.

– Både kontordelen og hallen ble pusset opp i 2017, forteller Gjerde idet han viser veien inn mot møterommet.

Fra plantegning til detaljrik 3D-tegning som viser de ulike funksjonene, er Volf med hele veien. Foto: Lizbeth Osnes

Alltid tilgjengelig
– Noe av det som kjennetegner oss er at vi skaper et nært og godt samarbeid med kundene våre. Det skal vi fortsette å gjøre, også nå som vi har vokst oss større, sterkere og mer selvstendig, sier Gjerde.

Selskapet har levert beskjedne resultater de siste årene. Men i 2019 har det vesle selskapet skutt fart og anslår at omsetningen vil ligge i overkant av 60 millioner kroner. Til sammenligning lå omsetningen på 28 millioner i 2018. VOLF ønsker ikke å kommentere resultatene.

– Vi har lang erfaring innen vårt felt, men vi er relativt ferske på det å stå stødig på egne bein. Vi har nå tatt flere store grep og føler oss klar for å løsrive oss fra det trygge, sier Gjerde.

– Å være med i alle ledd i prosessen og vite at det vi leverer er bra helt ned til hver en minste detalj … Det er noe spesielt med det. Det blir noe helt eget, legger Gjerde til.

Med nyoppussede lokaler har Volf et oversiktlig, stort og moderne verksted vegg-i-vegg med lokalets kontorer. Foto: Lizbeth Osnes

Omdømmebygging og videre satsing
Nå som VOLF har løsrevet seg fra den trygge havnen som leverandør til eksterne firma, blir det å vise sitt arbeid som en helhet et aldri så lite stykke kunst:

– Det tar lang tid å bygge opp et godt rykte, mens et dårlig et skapes på øyeblikket. For oss er det viktig å vise både kunder og potensielle kunder hva vi kan få til, noe vi i stor grad har klart å vise i tidligere prosjekter, sier Gjerde til iLaks.

I tillegg til å levere komplette logistikkløsninger til lakseslakteri, har gjengen på VOLF en rekke andre satsingsområder:

– Vi leverer også alt av prosessutstyr til hvitfiskanlegg, og fabrikker til line- og trålflåten. Vårt hovedfokus vil alltid fokusere på å levere topp kvalitet, til best mulig pris og til best mulig tid.