To nyansettelser for STIM

Nyheter
0

Selskapet utvider salgsapparatet sitt hvor Richard Torrissen vender tilbake og får følge av Jørn Hanssen.

– Jørn og Richard vil gjøre oss i stand til å følge opp kundene i alle regionene på en tettere
måte, og sammen med de ulike produktsjefene vil vi samlet sett ha et veldig godt team og et godt utgangspunkt for å fortsette den positive utviklingen, sier salgssjef Karl Ove Reinsnes i pressemeldingen

Richard Torrissen, som tidligere jobbet hos STIM, vender nå tilbake til som Key Account Manager etter to og halvt år hos Artec Aqua i hjembyen Ålesund.

– Det er godt å kunne komme tilbake med mye nyttig kunnskap i bagasjen. Det har vært en veldig givende periode hos Artec Aqua, hvor jeg har lært mye, særlig om prosessen rundt vannbehandling i landbasert akvakultur. Ikke minst når vi jobber med supersmolt er
vannkvaliteten hele tiden noe vi må hensynta for å holde kontroll på signalene fisken får. Nå ser jeg veldig fram til å bli en del av STIM igjen. Det føles nesten litt som å komme hjem, sier Torrissen.

Torrissen beholder Ålesund som base, med kontorer samlokalisert med de tidligere kollegaene i Artec Aqua.

Jørn Hanssen startet i jobben som salgsansvarlig Nord 1. januar. Etter å ha jobbet innen finans de siste ti årene, falt valget på en næring han ikke hadde annen erfaring fra enn litt lakseslakting på Hamarøy i ungdommen.

– Havbruk er jo framtidsnæringen framfor noen, og STIM er et veldig spennende selskap å få være en del av. Jeg har allerede lært utrolig mye, snakket med masse folk i næringen og vært på flere kundebesøk. STIM har kultur for teamarbeid og kunnskapsdeling på tvers av fagområdene. Det er godt å kunne lene seg til for en som er litt fersk i faget, sier Hanssen.