Rigger selskapet for videre vekst

Nyheter
692

Asbjørn Skaro blir ny Vice President Project i Artec Aqua.

Ålesundsselskapet Artec Aqua har doblet omsetningen de siste årene, med et foreløpig rekordår i 2020.

– Artec Aqua er sentralt plassert i verdikjeden og jeg ser frem til å bli en del av et sterkt kompetansemiljø, som sammen med partnere vil skapeindustri historie i årene framover sier Asbjørn Skaro, i en pressemelding.

Stillingen som VP Project er ifølge selskapet en viktig lederstilling for å realisere prosjekter og utvikle sin prosjektorganisasjon i Artec Aqua. Prosjektene øker med dette i størrelse og kompleksitet.

– Skal vi rigge selskapet for videre vekst på kort og lang sikt er vi avhengig av folk med kompetanse som kan komplettere oss, og derfor er vi veldig glad for å få Asbjørn Skaro inn i lederteamet sier administrerende direktør Ingegjerd Eidsvik i pressemeldingen.

Skaro har solid erfaring fra prosjektorganisasjoner, og  hans internasjonale toppledererfaring vil vi være viktig når selskapet skal gå inn internasjonalt.

Han kommer fra stillingen som Senior Vice President Business Development and Support – Global Customer Support, i Kongsberg Maritime. Han har siden 2005 hatt ulike lederstillinger i Rolls Royce Marine og de siste seks årene vært en del av toppledelsen Rolls Royce Marine/Kongsberg Maritime.

Med Asbjørn har Artec Aqua i overkant av 40 ansatte og rekrutterer i disse dager ytterligere 10 som skal være på plass i løpet av våren.