Ny daglig leder i AQS

Nyheter
0

Kristian K. Hjertvik (43) er ansatt som ny daglig leder i AQS. Han overtar etter Ove Løfsnæs (59) som trer inn som styreleder i AQS Holding.

Kristian Hjertvik har vært ansatt i selskapet siden 2020, og kommer fra stillingen som selskapets markeds- og teknologisjef. Han er utdannet ved Sjøkrigsskolen i Bergen og har tidligere arbeidserfaring fra Sjøforsvaret, FosenNamsos og NTS.

– AQS gjør store investeringer i grønn teknologi, og har satt oss selv klare mål i tråd med FNs bærekraftsmål. I tillegg jobber selskapet kontinuerlig for å bli en foretrukket servicebåtleverandør. Dette både med tanke på teknologi, kapasitet og kvalitet på levert arbeid. Jeg ser frem til å lede og videreutvikle dette arbeidet videre, sier Hjertvik i meldingen.

Avtroppend daglig leder, Ove Løfsnæs. Foto: AQS

Avtroppende daglig leder Ove Løfsnæs har vært involvert i selskapet siden år 2000, da oppdrettselskapet Bjørøya kom inn som eiere i daværende Namsos Dykkerselskap. Han var
styreleder fram til 2011 da han fikk stillingen som daglig leder. Denne rollen har han hatt med et kortere avbrudd etter fusjonen med KB Dykk i 2018.

Konsernet har de siste årene gjennomført en solid konsolidering av markedsposisjon, organisasjon, teknologi og finansiering. I denne prosessen har konsernets styre, med styreleder Frode Blakstad, hatt en sentral rolle.

Formålet med rolleskiftene er å sette kraft bak planene for videre vekst og utviklingen av virksomheten, heter det videre i meldingen.