«Norwegian Gannet» har ligget i ro for vedlikehold i Danmark hele uken: – Ingen dramatikk

Nyheter
969

– Den er inne for å fikse noe teknisk og er i gang igjen i morgen, sier Carl-Erik Arnesen administrerende direktør i rederiet Hav Line.

Ifølge kilder iLaks har snakket med har slaktebåten «Norwegian Gannet» ligget i dokk ved Lindø port of Odense i Danmark hele uken. Til iLaks bekrefter Arnesen at dette er tilfelle, men sier at det ikke er noen dramatikk som forårsaker dokkingen.

– Det er fascinerende hvor mye dere får med dere, men det er jo egentlig et kompliment med all oppmerksomheten rundt båten, sier Arnesen.

Teknisk
– «Norwegian Gannet» er en ny båt. Det er alltid noe teknisk om bord man må fikse på slike båter. Den er i farten igjen i morgen, forteller Arnesen.

På nettsiden MarineTraffic, hvor man kan følge båten, ser man at den fortsatt ligger til kai torsdag ettermiddag.

Skjermdump: MarineTraffic

Innholdsrike måneder
Tidligere torsdag skrev iLaks at slaktebåten til Hav Line har gått 15 turer frem og tilbake mellom Norge og Danmark siden oppstarten. Etter tre måneder i drift har «Norwegian Gannet» slaktet 2.800 tonn laks.

Det er ikke første gang «Norwegian Gannet» ligger i dokk siden oppstarten. I november sank en flytedokk på Ågotnes da skipet var på vei inn i dokken ved CCB-basen.

FOTO: Lindø port of Odense