Marine Harvest-advokat blir KPMG-partner

Nyheter
268

Leite er advokat, jurist fra Universitetet i Oslo og siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Før det jobbet Pedro som rådgiver innenfor norsk og internasjonal skatt i til sammen 8 år. I KPMG skal han blant annet jobbe for kunder innen sjømatnæringen, som selskapet nå har fornyet sin satsing på, melder selskapet i en pressemelding.

– Vi er veldig fornøyd med å få Pedro på laget. I tillegg til hans kompetanse på sjømat, har han mye interessant hands-on erfaring fra juridiske og skattetekniske spørsmålsstillinger i et børsnotert selskap, sier Svein G. Andresen, partner i KPMG Law og leder for Corporate Tax-virksomheten.

Hans arbeid i Marine Harvest gjorde at Pedro i 2015 kom på The Legal 500 GC Powerlist: Nordics, som blant annet understreket hans bidrag i prosessen da selskapet utviklet seg til å bli en etablert, industriell og internasjonal storaktør. Nå gleder han seg til nye utfordringer:

– Det har vært en «flying start» her min første tid i KPMG Law. Det blir veldig spennende å få være med og bygge videre på den fine utviklingen de er i gang med, sier Leite selv.