Lars Petter Aase går til Seafood People

Nyheter
0

Hopper fra Frog til Seafood People.

Aase har til nå vert strategisk direktør i Frog. Det er et kreativt globalt konsulentselskap og del av Capgemini. Her har Aase ledet større transformasjons- og innovasjonsprosjekter i Lerøy, Equinor, Petoro og Sjøfartsdirektoratet.

Vi er veldig glade for å få en av Lars Petters kaliber innen prosessledelse i teamet vårt og vi gleder oss til å se hvordan han vil gjøre en forskjell i sjømatnæringen, sier Thomas Bakke, administrerende direktør i Seafood People, i en pressemelding.

Hans spesialistområder er å bistå bedrifter med å identifisere strategiske utfordringer det er viktig å løse, prosesser som bør forbedres og hvilken teknologi som vil kunne være viktig for å øke effektiviteten.

De fleste bedrifter kan jobbe smartere og må ta tak i de hyppige endringene vi ser i forbrukeratferd, teknologiske muligheter og kompleksiteten i markedsplassen og i verdikjedene. Å håndtere problemstillinger ved å engasjere teamet ditt kan føre til banebrytende innovasjon og bedrifter som omfavner denne måten å jobbe på skaper et sterkere grunnlag for varig suksess og mer lønnsom drift, sier Aase.

Aase er ansvarlig for masterprogrammet i Strategic Design for Innovation – Design Thinking ved Norges Handelshøyskole, Universitetet i Bergen, Høgskolen på Vestlandet, og foreleser i tillegg temaer innen innovasjon og transformasjon ved NHH, Handelshøyskolen BI og Høyskolen Kristiania.