John-Martin Farstad blir daglig leder i VOLF

Nyheter
1515

John-Martin Farstad (56) er ansatt som administrerende direktør i VOLF. 

VOLFs lokaler ligger ved Håhjem Næringspark i Skodje kommune i Møre og Romsdal. Selskapet, som leverer løsninger for prosessering i næringsmiddelindustrien, har de siste årene hatt en betydelig vekst. De har blant annet levert den nye fabrikken til Hofseth Aqua.

Tidligere daglig leder, Leif-Egil Orvik, har ønsket å konsentrere sin innsats om videre utvikling av selskapets produktportefølje.

– Det er derfor meget gledelig at John-Martin Farstad med sin erfaring, var ledig i markedet og var positiv til å stille sin kompetanse til disposisjon for selskapet, skriver VOLF i en epost til iLaks.

Farstad har lang fartstid innenfor produksjon og industribedrifter. Han kommer fra stillingen som CFO i Cflow, og har tidligere hatt lederstillinger i Bandak Group innen finans og økonomi. Farstad vil tiltre i stillingen innen kort tid.

– Jeg ser frem til å tiltre stillingen i VOLF, et selskap med stort potensiale og motiverte ansatte. Selskapets produktportefølje er god, og det faktum at med-gründer og tidligere daglig leder nå vil konsentrere sin innsats på produktutvikling og nyskaping innenfor vårt fagfelt, vil styrke bedriften ytterligere, sier Farstad.