Gleder seg til å flytte hjem for å lede Norsk Havbrukssenter Visning

Nyheter
411

Marte Laugen er tilsatt som daglig leder i Norsk Havbrukssenter Visning på Toft, og vil tiltre stillingen alt 1. mai.

Laugen er opprinnelig fra Brønnøysund, men har de siste ni årene studert og jobbet i Trondheim. Hun kommer fra stillingen som seniorkonsulent ved  Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet, NTNU i Trondheim, og har bl.a. en mastergrad i rådgivningsvitenskap fra samme universitet.

Fornøyd
– Styret i Norsk Havbrukssenter Visning er svært glad for at Marte Laugen tidligere i vinter takket ja til tilbudet om daglig-lederstillingen, og ønsker henne velkommen til å lede en viktig og spennende periode i selskapet, med forsterket satsing med nye og utvidede aktiviteter og i oppgraderte lokaler, sier styreleder Paul Birger Torgnes.

Norsk Havbrukssenter har de siste månedene hatt stengt på grunn av ombygging og utvidelser, men vil fra mai igjen ha full aktivitet, med visningsanlegg, kafe og turistbutikk. Nytt av året er også utstilling, bobilparkering og gjestemarina.

Gleder seg
–  Jeg gleder meg til å kunne flytte heim til Brønnøy igjen, og til å kunne ta fatt på en ny og interessant jobb med utfordringer og store muligheter. Sammen med dyktige medarbeidere vil jeg bidra til at Norsk Havbrukssenter fortsetter utviklingen mot å bli en av de viktigste reiselivsaktørene i regionen, sier Marte Laugen.

Norsk Havbrukssenter har også fått ny selskapsstruktur, der de ulike aktivitetene er skilt ut i egne datterselskap; Visning og Reiseliv, Oppdrett, Forskning og Utvikling, Eiendom. Arnfinn Torgnes fortsetter som daglig leder i «morselskapet» Norsk Havbrukssenter.