Arnarlax tar grep for å strømlinjeforme virksomhetens arbeidsprosess

Nyheter
320

Maritech kan i dag annonsere at Arnarlax, den største lakseoppdretteren på Island, har valgt Maritechs software for å strømlinjeforme virksomhetens arbeidsprosess, skriver selskapet i en pressemelding.

Prosjektet tar i bruk innovativ teknologi, som kobler sammen det som tidligere var flere separate systemer, ved hjelp av web-basert integrasjon, og dermed blir alle 3. parts-produksjonssystemer, hardware og software koblet sammen gjennom bruk av Maritech Trading.

Mye jobb, men godt resultat
– Det var en stor oppgave å introdusere en helt ny software plattform i virksomheten, men sluttresultatet er at vi har fått et ekstremt verdifullt verktøy, som forbedrer kundeservice, sporbarhet og lagerstyring, samt effektiviserer administrasjonen, sier Kristian Matthíasson, CEO i Arnarlax.

– Tidligere brukte vi tid på å registrere data og utarbeide produksjonsrapporter, nå kan den tiden brukes til å analysere sanntidsdata. Dermed kan vi oppdage trender, som kan utnyttes, og utfordringer som må håndteres, fortsetter han.

Gjør jobben enklere
– Vi muliggjør at informasjon kan videreformidles på en korrekt og dynamisk måte, noe som bidrar til at beslutninger kan tas basert på de virkelige virksomhetsdrivere, og sikre at korrekt informasjon er tilgjengelig for de rette personene til riktig tid, sier Janne T. Morstøl, CEO i Maritech.

Den første fasen av dette prosjektet, kobler ordrer og kontrakter, logistikk/lager, fakturering, kostnadsregistreringer, og avansert rapportering av data samlet fra produksjonssystemet. Planlagte framtidige faser, vil inkludere skybaserte løsninger for sporbarhet tilgjengeliggjort for kunder, beriket med mer informasjon og dataanalyser.