Anja Sjøvoll er ny kundekonsulent i Skretting Norge

Nyheter
1350

Anja Sjøvoll kommer fra Akvaplan-Niva hvor hun var rådgiver kjemi og laboratorieteknikker. Hun er nå Skretting Norges nye kundekonsulent i teamet for settefisk og landbasert produksjon i region Nord. 

– Sjøvolls erfaring og kunnskap fra marinbiologi, klima og miljø vil være verdifull for settefiskproduksjonen, og hun vil ha utstrakt kundekontakt med kontorsted på Stokmarknes ved Skrettings fabrikk i Vesterålen, opplyser selskapet i en melding til iLaks.

Skretting team settefisk/landbasert består nå av Anja Sjøvoll region nord, Marita Sirevaag, region Sør og salgsleder Anders Bjørkli, region midt. I tillegg er også produktsjef Siri Tømmerås og fagansvarlig fiskehelse, Johan Rennemo en del av teamet.

– Produksjonskvalitet og fokus på fôr, fôring og fiskehelse i settefiskproduksjon og landbasert produksjon, er avgjørende for å oppnå gode resultater frem til slakt av matfisk. Jeg er derfor svært fornøyd med å få Anja inn i vårt settefiskteam som skal være i front, når det gjelder kompetanse innenfor den raske og kontinuerlige biologiske og teknologiske utviklingen som vi ser i settefiskproduksjon og øvrig landbasert produksjon, sier salgssjef i Skretting, Pål-Arve Dypaune.